LAURILGLIKOZĪDS (LG) 50%, L

7,80 €
Izmērs/tilpība
Daudzums

    Available: 

Parametrs

Funkcija

Lauryl glikozīds

Laurilglikozīdi, APG, alkilpoliglikozīdi, alkil C12 poliglikozīdi, didecilglikozīdi, laurilglikozīds, poli(laurilglikozīds)-7

Formula

Maisījums

Struktūra

Lauryl glikozīds 2DLauryl glikozīds 3D

IUPAC

D-Glucopyranose, oligomeric, C12-alkyl glycosides

INCI

LAURYL GLUCOSIDE

CAS

110615 47 9

Māla masa

Maisījums

Blīvums

1,10 g/mL 20 °C

Šķīdība

Sajaucas ar ūdeni un lielāko daļu polāro šķīdinātāju

Laurilglikozīds darbojas kā virsmaktīvā un putojošā viela. Tas ir izgatavots no atjaunojamām izejvielām un ir viegli bioloģiski noārdāms. Tas viegli sabiezē un tam piemīt izcilas putojošās īpašības. Nesatur etoksilātus, sulfātus un konservantus. Uzlabo putu kvalitāti un nodrošina gludu un caurspīdīgu formulu. Tas ir saderīgs ar daudzām citām virsmaktīvajām vielām, biezinātājiem un pat katjonu kondicionēšanas polimēriem. Tas ir saudzīgs pret ādu un matiem. To var apstrādāt aukstā temperatūrā, un tas ir piemērots caurspīdīgiem sastāviem. Tas atbilst ECOCERT un COSMOS standartiem. Ūdenī sajaucama nejonu virsmaktīvā viela, ko izmanto plašā lietojumu klāstā, tostarp cieto virsmu un augstas veiktspējas tīrīšanas līdzekļos, kosmētikā, tai piemīt izcilas mitrināšanas un tepiķu noņemšanas īpašības, tā ātri šķīst, tai nav želejveida iedarbības un tā labi skalojas. Parasti izmanto kā ūdenī šķīstošu emulgatoru.

Priekšrocības:

  • Viegli bioloģiski noārdāms
  • Nodrošina līdzīgu veiktspēju kā nonilfenola etoksilāta (NPE) virsmaktīvās vielas un vairumā gadījumu darbojas labāk nekā primārā spirta etoksilāta (PAE) virsmaktīvās vielas.
  • Lieliska apūdeņošanas efektivitāte
  • Šķīst ūdenī
  • Šķīst lielākajā daļā polāro organisko šķīdinātāju
  • Aukstā ražošana
  • Ķīmiski stabils atšķaidītu skābju, bāzu un sāļu klātbūtnē
  • Saderīgs ar anjonu, katjonu un citām nejonu virsmaktīvajām vielām

Kosmētikā laurilpoliglikozīdus jeb LAPG (LG) izmanto kā nejonu virsmaktīvās vielas. Tos uzskata par jaunās paaudzes "zaļajām" virsmaktīvajām vielām, kas nav alerģiskas, mitrina un tiek ražotas no atjaunojamiem avotiem. Laurilglikozīdus izmanto dažādos kosmētikas līdzekļos, jo tie ir maigi un nekaitīgi jutīgai ādai. Laurilglikozīds rada lieliskas un stabilas putas. Laurilglikozīds ir noderīgs matu kopšanas līdzekļos, kas palīdz attīrīt matus, tos neizžāvējot. Laurila glikozīdu var izmantot kombinācijā ar citiem glikozīdiem, lai uzlabotu putošanas un ādas kopšanas īpašības. Laurila glikozīds ir ļoti efektīvs, ja to izmanto jonu sastāvā, lai palielinātu putu dziļumu un emulģējošās īpašības. Laurila glikozīds ir ļoti noderīgs vannas putās, dušas želejās un šampūnos, ja vēlaties palielināt līdzekļa ieputošanos, neapdraudot dabisko sastāvu. Izmanto koncentrāciju no 2 % līdz 20 % atkarībā no tā, vai to izmanto kā primāro vai sekundāro virsmaktīvo vielu. Piemēram: 10-20 % (sejas mazgāšanas līdzekļos), 15-30 % (dušas želejā, vannas putās, šampūnā). Maksimālā ieteicamā koncentrācija līdz 40 %.

Tīrīšanas rūpniecībā LG izmanto cieto virsmu tīrīšanas līdzekļu, spēcīgas iedarbības tīrīšanas līdzekļu un koncentrātu ražošanā. Tā spēcīgās mitrinošās īpašības un labās emulģējošās īpašības padara to ideāli piemērotu ūdens un tauku fāzes sajaukšanai, tādējādi atvieglojot tīrīšanas procesus. Tās augstās putojošās īpašības padara to ideāli piemērotu aktīvo putu ražošanai. Pateicoties tā dabiskajai dabai, tas ir ideāli piemērots izmantošanai tīrīšanas līdzekļos, kurus izmanto ārpus telpām un kuri var nonākt saskarē ar vidi.

Krāsās un pārklājumos laurilglikozīdu izmanto, lai palielinātu virsmas mitrināšanas efektu, tādējādi panākot labāku saķeri ar virsmu, vienlaikus atvieglojot taukainās fāzes sastāvdaļu sajaukšanos ar ūdens fāzes sastāvdaļām.

Lauksaimniecībā LAPG izmanto, lai lauki un augi tiktu apsmidzināti ar dažādiem produktiem, tādējādi palielinot augu apauguma uzņemšanas efektivitāti. Alkilpoliglikozīds ir analogs augu šūnu membrānās esošajiem poliglikozīdiem, tāpēc tas samitrina lapu virsmu, atvieglojot aerosola pielipšanu un noturēšanos uz lapām, tādējādi palielinot kontakta laiku un uzņemšanas efektivitāti. Vienlaikus tas ļauj vienmērīgāk sadalīt aktīvās vielas, kas bieži vien ir hidrofobas un parasti saglabājas divās dažādās fāzēs.

Izmanto tekstilrūpniecībā, lai attīrītu stipri piesārņotus audumus no taukainas vai olbaltumvielu izcelsmes netīrumiem.

Papīra rūpniecībā, ko izmanto papīra formēšanā, lai iegūtu labāku saķeri, blīvāku tekstūru.

Skolas eksperimentos oksirānu izmanto virsmas mitrināšanas eksperimentos un "burvju piena" mākslas eksperimentos. Zinātniskajos pētījumos to izmanto, lai pētītu šūnu membrānu caurlaidību, jo APG dabiski sastopams augu izcelsmes šūnās.

Svarīgi: pievienojiet preci grozam, ievadiet saņēmēja informāciju un apstipriniet pasūtījumu. Paldies!

Lai ietaupītu Jūsu dārgo laiku, mēs piegādāsim Jūsu pasūtījumu uz Jūsu adresi Jums ērtā laikā!

*- Preču attēli var neatspoguļot preču un to iepakojuma faktisko izskatu, krāsu, komplektāciju vai formu. Produkta aprakstā sniegtā informācija ir vispārīga, un tā var neatbilst informācijai uz produkta iepakojuma, kā arī var nebūt precīza attiecībā uz produkta lietošanu. Informācija par preču krājumiem un cenām atsevišķos gadījumos var atšķirties no faktiskajām preču cenām un krājumiem

Signālvārds: BĪSTAMS

Bīstamas piktogramma(-s):

Bīstamas frāzes:

H315 Dirgina odą

H318 Sukelia pažeidžia akis

Piesardzības frāzes:

P264 Pēc lietošanas rūpīgi nomazgājiet rokas

P280 Valkājiet aizsargcimdus/aizsargapģērbu/acu/ sejas aizsardzību.

P302+P352 KONTAKTA AR ĀDU gadījumā: nomazgāt ar lielu daudzumu ziepju un ūdens.

P332+P317 Ādas kairinājuma gadījumā: meklēt medicīnisku palīdzību.

P362 Noņemt piesārņoto apģērbu un izmazgāt, pirms to uzvilkt atpakaļ.

P305+P351+P338 KONTAKTA AR AUGĀM: vairākas minūtes uzmanīgi mazgāt ar ūdeni. Noņemt kontaktlēcas, ja tādas ir un ja to ir viegli izdarīt. Turpināt mazgāt acis.

Saistītie produkti

(8 other products in the same category)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Vai Reset password