ALAVIJO EKSTRAKTAS G/W, L

9,20 €
Dydis / talpa
Kiekis

    Available: 

Parametras

Savybė

ALOE VERA ekstraktas

Glicerino pagrindo alijošiaus ekstraktas, Ekstraktas aloe vera GW, ALOE BARBADENSIS EXTRACT

Formulė

Mišinys

Struktūra

-

IUPAC

Aloe vera extract

INCI

ALOE BARBADENSIS EXTRACT

CAS

85507-69-3 / 94349-62-9

Molinė masė

-

Tankis

~1.075 g/cm3 (20 °C)

Tirpumas

Vandenyje maišosi neribotai

Aloe Vera ekstraktas - priežiūra sausai suskirdusiai odai. Iš mėsingų lapų išgaunamas Aloe Vera ekstraktas yra turtingas vitaminų, amino rūgščių, polisaharidų, mineralinių druskų, proteinų aminorūgščių ir enzymų. Alijošiaus ekstraktas padeda kaupti drėgmę, patekti drėgmei į giliuosius odos sluoksnius, stimuliuoja apykaitos procesus, slopina uždegimus, padeda odos ląstelėms atsinaujinti ir suteikia odai sveiką išvaizdą.

Kosmetikoje alavijo ekstraktas naudojamas kaip drėkiklis, minkštiklis, odos kondicionierius, gydomoji sudėtinė dalis ir sutinkamas kremų, losjonų, higienos priemonių priedas - tinka sausos, suskirdusios ir šiurkščios odos priežiūrai. Vietinei odos priežiūrai gali būti naudojamas grynas koncentratas. Dažniausiai alaviją ir jo ekstraktą gerai toleruoja dauguma individų, tame tarpe ir vaikai. Dažniausiai alijošiaus ekstraktas naudojamas sausos odos, žvynelinės, pleiskanų, dermatito, nudegimų, pažeistos odos, gydymo ar poveikio mažinimo produktuose. Rekomenduojamos koncentracijos yra nuo 1% iki 20%, priklausomai nuo produkto tipo. Pagrindiniai veikimo aspektai kosmetikos gaminiuose:

  • Atgaivinantis atgaivinti: Atgaivina ir atjaunina odą.
  • Antioksidacinė apsauga: Apsaugo nuo aplinkos veiksnių.
  • Energizuojantis aromatas: suteikia aromaterapinę patirtį.
  • Atsinaujinimo palaikymas: Palaiko odos atsinaujinimą, kad ji atrodytų jaunatviška.

Jo funkcijos (INCI)

  • minkštiklis: minkština ir lygina odą
  • Drėkiklis: palaiko vandens kiekį kosmetikos priemonėje tiek jos pakuotėje, tiek ant odos
  • Burnos priežiūros ir (arba) higienos priemonė : Suteikia kosmetinį poveikį burnos ertmei (valo, dezodoruoja ir apsaugo)
  • Odos kondicionierius: palaiko gerą odos būklę

Gyvulinkystėje alavijo ekstraktas naudojamas įvairiuose veterinariniuose preparatuose skirtuose odos priežiūrai, spenių priežiūros priemonėse tiek prieš melžimą, tiek po melžimo. Puikiai tinka suskirdusios odos priežiūrai, žaizdų gydymui, bei siekiant išvengti ar sumažinti odos surandėjimą.

Svarbu: įdėkite prekę į krepšelį, užpildykite gavėjo anketos duomenis ir patvirtinkite užsakymą. Ačiū!

Taupydami Jūsų brangų laiką, užsakytas prekes pristatysime nurodytuoju adresu Jums patogiu metu visoje Lietuvoje!

*- Prekių nuotraukos gali neatitikti realios prekių ir jų pakuotės išvaizdos, spalvos, komplektacijos ar formos. Informacija prekės aprašyme yra bendro pobūdžio, todėl gali nesutapti su informacija ant prekės pakuotės, bei nėra tikslus prekės panaudojimo būdas. Pateikti duomenys apie prekių likučius ir kainas tam tikrais atvejais gali skirtis nuo realios prekių kainos ir jų likučių

Signalinis žodis: Netaikoma

Pavojaus piktogramos: Netaikoma

Pavojingumo frazės: Netaikoma

Atsargumo frazės: Netaikoma

Panašios prekės

(8 other products in the same category)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Arba Reset password