DISTILIUOTOS RIEBIOSIOS KOKO RŪGŠTYS (DTPKFA), L

5,00 €
Dydis / talpa
Kiekis

    Available: 

Parametras

Savybė

Distiliuotos riebiosios koko rūgštys

Fatty acids, C8-18 and C18-unsatd., Distilled Top Palm Kernel Fatty Acid (DTPKFA), Kortacid C70

Formulė

(CH2)6-16C20H28O4

Struktūra

mišinys

IUPAC

Fatty acids, C8-18 and C18-unsatd.

INCI

Coconut Acid

CAS

67701-05-7

Molinė masė

mišinys

Tankis

0,95 g/mL 20 °C

Tirpumas

Tirpumas vandenyje 495.9 mg/L 25 °C, riebaluose ir nepoliniuose tirpikliuose tirpsta/ mašosi neribotai

 

Augalinės kilmės pagaminti, atsinaujinantys (iš palmių aliejaus) oleocheminiai preparatai yra ne GMO, be alergenų, be GSE ir iš RSPO (Apvalaus stalo tvaraus palmių aliejaus) sertifikuotų gamintojų

Ši medžiaga naudojama šiuose gaminiuose: plovimo ir valymo priemonėse, dengimo priemonėse, užpilduose, glaistuose, tinkuose, modelino molyje, pirštų dažuose, oro priežiūros priemonėse, poliravimo priemonėse ir vaškuose bei augalų apsaugos produktuose.

Kosmetikoje tiek iš kokosų aliejaus, tiek iš palmių branduolių aliejaus – abu kokosų riebalų rūgščių šaltiniai – tai atsinaujinantis produktas iš augalų. Paviršinio aktyvumo medžiagos ir esteriai veikia kaip anijoninė ir nejoninė paviršinio aktyvumo medžiaga. Po reakcijos nu natrio hidroksidu gaunamos neutralizuotos paviršiaus aktyvios medžiagos, kurios kartu veikia kaip valymo priemonė, kondicionierius, emulsiklis ir putų stiprintuvas muiluose, vonios ir plaukų priežiūros produktuose bei kaip veido kremų ir losjonų emulsiklis. Kokosų riebalų rūgštys naudojamos muiluose, vonios produktuose, buitiniuose ir pramoniniuose valymo produktuose kaip paviršiaus aktyvioji medžiaga, valymo priemonė, emulsiklis ir putų stiprintuvas. Didelis lauro kiekis yra puikus priedas putojančiam ir kondicionuojančiam vonios muilui. Be anksčiau minėtų cheminių savybių kokosų riebiosios rūgštys naudojamos dėl gydomųjų savybių: didelis lauro (C12) rūgšties kiekis (44%-56%) padeda įveikti psoriazę, aknę, sausos ir skilinėjančios odos požymius, senėjimą, bei pasižymi antimikrobiniu poveikiu.

Valymo pramonėje veikia kaip paviršiaus aktyvioji medžiaga, valymo priemonė, emulsiklis, putų stiprintuvas ir riebalų šalinimo priemonė. Galime sutikti skalbikliuose ir skalavimo priemonėse, kad drabužiai būtų švelnūs po skalbimo. Naudojamas vaškuose pjaustymo lentų kondicionavimui ir medienos poliravimui skirtuose produktuose. Dėl augalinės kilmės ši žaliava puikiai tinka naudoti valymo priemonėse, kurios naudojamos lauke ir gali patekti į gamtą.

Metalo apdirbime kokoso riebalų rūgščių esteriai naudojami kaip metalų ir mašinų tepimo priemonė, rūdžių inhibitorius ir riebalų šalinimo priemonė. Naudojami tiesiogiai kaip tepalas ir dedami į metalo tepalus ir tepamuosiu skysčius (lubrikantus).

Dažų ir dangų gamyboje naudojamas kaip tirpiklis klijams tirpinti

Žemės ūkyje kokoso rūgštys naudojamos kaip emulsiklis ir riebusis agentas augalų apsaugos priemonėse, kad veikliosios medžiagos turėtų ilgesnį kontaktą su augalų lapais.

Tekstilės pramonėje kokoso riebalų rūgščių esteriai naudojami kaip tekstilės ir odos kondicionavimo priemonės.

Namų ūkiuose naudojamas tiesiogiai kaip biokuras ir lempų kuras ir gali būti maišomas su dyzelinu. Taip pat gali būti naudojamas kaip žaliava arba komponentas rankų darbo žvekėms.

 

Svarbu: įdėkite prekę į krepšelį, užpildykite gavėjo anketos duomenis ir patvirtinkite užsakymą. Ačiū!

Taupydami Jūsų brangų laiką, užsakytas prekes pristatysime nurodytuoju adresu Jums patogiu metu visoje Lietuvoje!

*- Prekių nuotraukos gali neatitikti realios prekių ir jų pakuotės išvaizdos, spalvos, komplektacijos ar formos. Informacija prekės aprašyme yra bendro pobūdžio, todėl gali nesutapti su informacija ant prekės pakuotės, bei nėra tikslus prekės panaudojimo būdas ar naudojimo instrukcija. Pateikti duomenys apie prekių likučius ir kainas tam tikrais atvejais gali skirtis nuo realios prekių kainos ir jų likučių

 

Signalinis žodis: Netaikoma

Pavojaus piktogramos: Netaikoma

Pavojingumo frazės: Netaikoma

Atsargumo frazės: Netaikoma

 

Panašios prekės

(8 other products in the same category)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Arba Reset password