AVIEČIŲ LAPŲ EKSTRAKTAS G/W, L

9,60 €
Dydis / talpa
Kiekis

    Available: 

Parametras

Savybė

RASPBERRY LEAVES ekstraktas

Glicerino pagrindo aviečių lapų ekstraktas, Ekstraktas raspberry leaves GW, aviečių lapų gliceritas, RASPBERRY LEAVES GLYCERITE EXTRACT, RUBUS IDAEUS EXTRACT

Formulė

Mišinys

Struktūra

-

IUPAC

-

CAS

-

Molinė masė

-

Tankis

~1.096 g/cm3 (20 °C)

Tirpumas

Vandenyje maišosi neribotai

 

Ekstraktai kitaip dar vadinamos tinktūros ar užpiltinės. Dažniausiai naudojamas alkoholis, dėl lakumo ir ekstrahavimo greičio, bet alkoholio pagrindo ekstraktai biologiškai tampa neaktyvūs, nes alkoholis denatūruoja aktyvius komponentus. Tam kad būtų išsaugojamos vertingiausios augalų savybės, kaip ekstrahentas naudojamas kitas alkoholis – glicerinas. Glicerino pagrindo ekstraktai gali būti vadinami gliceritais. Mūsų glicerino pagrindu pagaminti produktai turi keletą privalumų, palyginti su alkoholio pagrindu pagamintomis tinktūromis:

·       Gliceritai puikiai tinka tiems, kurie nusprendžia nevartoti alkoholio dėl religinių, mokslo ar asmeninių priežasčių.

·       Skirtingai nuo alkoholio, glicerinas nedenaturuoja ir nepadaro inertiškų daugelio biologiškai reikšmingų botaninių komponentų.

·       Glicerino pagrindu pagaminti augalų ekstraktai padeda išsaugoti visą originalaus augalo, naudoto gaminant produktą, vientisumą dėl glicerino mikrokapsuliavimo iš ekstrahuotų komponentų ir sudedamųjų dalių.

Aviečių lapų ekstraktas – plataus panaudojimo ekstraktas, turintis didelį potencialą. Nuo seno žinomos aviečių gydančios savybės, bei jų naudojimas arbatų pavidalu. Pastaruoju metu atliekami tyrimai susiję su aviečių lapų ektrakto poveikiu senėjimo procesui, kovoje su vėžiniais susirgimais.

Kosmetikoje šis augalinis ekstraktas naudojamas odos priežiūrai skirtuose produktuose. Aviečių lapai yra natūrali odą sutraukianti medžiaga, dėl šios odos stangrinimo savybės ji veiksmingai veikia stabdant senėjimą, taip pat naudinga mažinant poras. Kita senėjimą stabdanti aviečių lapų savybė yra juose esantys polipeptidai, kurie padeda išlyginti odą. Taninų taip pat yra aviečių lapuose, kurie mažina dirginimą, uždegimą ir patinimą. Aviečių lapų ekstraktas labai dažnai naudojamas natūraliose kosmetikos priemonėse, priemonėse nuo senėjimo, repelentuose nuo vabzdžių, kosmetiniuose produktuose nuo nudegimų ar uždegimo. Aviečių lapų ekstraktas labai švelnaus, subtilaus, lengvai salstelėjusio kvapo. Itin tiks tiems, kas nemėgsta aštrių kvapų. Puikiai tinka visiems odos tipams, bet ypač rekomenduojamas riebesnei veido odai. Aviečių lapų gliceritas tonizuoja, drėkina, ramina veido odą, veikia priešuždegimiškai, dėl to labai tinka spuoguotai, paraudusiai odai. Tinka riebios odos valymui. Rekomenduojamos koncentracijos yra nuo 1% iki 20%, priklausomai nuo produkto tipo.

Gyvulinkystėje aviečių lapų ekstraktas naudojamas įvairiuose veterinariniuose preparatuose skirtuose odos priežiūrai, spenių priežiūros priemonėse tiek prieš melžimą, tiek po melžimo.

 

Svarbu: įdėkite prekę į krepšelį, užpildykite gavėjo anketos duomenis ir patvirtinkite užsakymą. Ačiū!

Taupydami Jūsų brangų laiką, užsakytas prekes pristatysime nurodytuoju adresu Jums patogiu metu visoje Lietuvoje!

*- Prekių nuotraukos gali neatitikti realios prekių ir jų pakuotės išvaizdos, spalvos, komplektacijos ar formos. Informacija prekės aprašyme yra bendro pobūdžio, todėl gali nesutapti su informacija ant prekės pakuotės, bei nėra tikslus prekės panaudojimo būdas. Pateikti duomenys apie prekių likučius ir kainas tam tikrais atvejais gali skirtis nuo realios prekių kainos ir jų likučių

 

Signalinis žodis: Netaikoma

Pavojaus piktogramos: Netaikoma

Pavojingumo frazės: Netaikoma

Atsargumo frazės: Netaikoma

 

Panašios prekės

(8 other products in the same category)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Arba Reset password