EUKALIPTŲ EKSTRAKTAS G/W, L

10,99 €
Dydis / talpa
Kiekis

    Available: 

Parametras

Savybė

EUCALYPTUS ekstraktas

Glicerino pagrindo eukalipto ekstraktas, Ekstraktas eucalyptus GW, eukalipto gliceritas, EUCALYPTUS GLYCERITE EXTRACT, EUCALYPTUS GLOBULUS EXTRACT

Formulė

Mišinys

Struktūra

-

IUPAC

-

CAS

-

Molinė masė

-

Tankis

~1.087 g/cm3 (20 °C)

Tirpumas

Vandenyje maišosi neribotai

 

Ekstraktai kitaip dar vadinamos tinktūros ar užpiltinės. Dažniausiai naudojamas alkoholis, dėl lakumo ir ekstrahavimo greičio, bet alkoholio pagrindo ekstraktai biologiškai tampa neaktyvūs, nes alkoholis denatūruoja aktyvius komponentus. Tam kad būtų išsaugojamos vertingiausios augalų savybės, kaip ekstrahentas naudojamas kitas alkoholis – glicerinas. Glicerino pagrindo ekstraktai gali būti vadinami gliceritais. Mūsų glicerino pagrindu pagaminti produktai turi keletą privalumų, palyginti su alkoholio pagrindu pagamintomis tinktūromis:

·       Gliceritai puikiai tinka tiems, kurie nusprendžia nevartoti alkoholio dėl religinių, mokslo ar asmeninių priežasčių.

·       Skirtingai nuo alkoholio, glicerinas nedenaturuoja ir nepadaro inertiškų daugelio biologiškai reikšmingų botaninių komponentų.

·       Glicerino pagrindu pagaminti augalų ekstraktai padeda išsaugoti visą originalaus augalo, naudoto gaminant produktą, vientisumą dėl glicerino mikrokapsuliavimo iš ekstrahuotų komponentų ir sudedamųjų dalių.

Eukaliptų ekstraktas – plataus panaudojimo, augalo sudėtyje yra šių veikliųjų medžiagų: 1,8-cineolis, α-pinenas, (+)-limonenas, globulolis, (E)-pinokarveolis, p-cimenas, (+)-aromadendrenas, pinokarvonas ir kt., kurių kombinacija turi šias savybes: Analgetinis, priešneuralginis, priešreumatinis, antiseptinis, priešspazminis, priešvirusinis, raminantis, mažina randėjimą, šalina kvapus, diuretinis, slopina karščiavimą, šalina paraudimą, stimuliuoja, priešhelmintinis, lengvina žaizdų gijimą.

Kosmetikoje eukaliptų ekstraktas naudojamas kosmetikos gaminiuose kovoti su spuogais, išsiplėtusioms poromis, slenkant plaukams, pleiskanojančiai galvos odai, todėl sutinkamas tokiuose produktuose kaip tonikas, valiklis, dezodorantas, pasižymi antibakterinėmis savybėmis. Dėl priešuždegiminių savybių eukaliptų ekstraktas gali būti naudojamas kaip aktyvus ingredientas prieš senėjimą, nuo nudegimų ar kaip odos kondicionierius. Labai pasiteisinęs naudojimas priemonėse nuo vabzdžių įgėlimų. Rekomenduojamos koncentracijos yra nuo 1% iki 20%, priklausomai nuo produkto tipo.

Gyvulinkystėje eukaliptų ekstraktas naudojamas produktuose skirtuose odos priežiūrai nuo vabzdžių įgėlimų, žaizdų gydyme, tešmens priežiūros produktuose

 

Svarbu: įdėkite prekę į krepšelį, užpildykite gavėjo anketos duomenis ir patvirtinkite užsakymą. Ačiū!

Taupydami Jūsų brangų laiką, užsakytas prekes pristatysime nurodytuoju adresu Jums patogiu metu visoje Lietuvoje!

*- Prekių nuotraukos gali neatitikti realios prekių ir jų pakuotės išvaizdos, spalvos, komplektacijos ar formos. Informacija prekės aprašyme yra bendro pobūdžio, todėl gali nesutapti su informacija ant prekės pakuotės, bei nėra tikslus prekės panaudojimo būdas. Pateikti duomenys apie prekių likučius ir kainas tam tikrais atvejais gali skirtis nuo realios prekių kainos ir jų likučių

 

Signalinis žodis: Netaikoma

Pavojaus piktogramos: Netaikoma

Pavojingumo frazės: Netaikoma

Atsargumo frazės: Netaikoma

 

TRINATRIO FOSFATAS...

TRINATRIO FOSFATAS...

Nuo Kaina 4,50 €

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Arba Reset password