KEDRO EKSTRAKTAS G/W, L

9,95 €
Dydis / talpa
Kiekis

    Available: 


Parametras

Savybė

CEDAR ekstraktas

Glicerino pagrindo kedrų ekstraktas, Ekstraktas cedar GW, kedro gliceritas, CEDAR GLYCERITE EXTRACT, CEDAR ATLANTICA EXTRACT

Formulė

Mišinys

Struktūra

-

IUPAC

-

CAS

-

Molinė masė

-

Tankis

~1.087 g/cm3 (20 °C)

Tirpumas

Vandenyje maišosi neribotai




Ekstraktai kitaip dar vadinamos tinktūros ar užpiltinės. Dažniausiai naudojamas alkoholis, dėl lakumo ir ekstrahavimo greičio, bet alkoholio pagrindo ekstraktai biologiškai tampa neaktyvūs, nes alkoholis denatūruoja aktyvius komponentus. Tam kad būtų išsaugojamos vertingiausios augalų savybės, kaip ekstrahentas naudojamas kitas alkoholis – glicerinas. Glicerino pagrindo ekstraktai gali būti vadinami gliceritais. Mūsų glicerino pagrindu pagaminti produktai turi keletą privalumų, palyginti su alkoholio pagrindu pagamintomis tinktūromis:

·       Gliceritai puikiai tinka tiems, kurie nusprendžia nevartoti alkoholio dėl religinių, mokslo ar asmeninių priežasčių.

·       Skirtingai nuo alkoholio, glicerinas nedenaturuoja ir nepadaro inertiškų daugelio biologiškai reikšmingų botaninių komponentų.

·       Glicerino pagrindu pagaminti augalų ekstraktai padeda išsaugoti visą originalaus augalo, naudoto gaminant produktą, vientisumą dėl glicerino mikrokapsuliavimo iš ekstrahuotų komponentų ir sudedamųjų dalių.

Kedro ekstraktas – plataus panaudojimo, jo medienoje yra iki 4 % eterinio aliejaus (Tujopseno, alpha-Kedreno, Kedrolio, beta-Kedreno ir kt.), taip pat  kupareno, vidrolio, chamigrenų beta -Himachaleno, alpha -Selineno bei kitų, imunostimuliuojančiomis savybėmis pasižyminčių polisacharidų (galaktanų), dervų ir rauginių medžiagų.

Kosmetikoje šis augalinis ekstraktas naudojamas priešuždegiminiuose ir užgydančiuose produktuose. Pasižymi šiais poveikiais: antiseptikas, puvimą mažinantis, antiseborėjinis, sutraukiantis, kraujotaką stimuliuojantis, diuretikas, atsikosėjimą skatinantis, fungicidinis, raminamasis. Spartina mažų žaizdelių, įbrėžimų bei nedidelių nudegimų gijimą. Plačiai naudojamas regeneracinių aliejų ir kremų, skirtų mišrios ir riebios odos priežiūrai, gamyboje. Taip pat galima sutikti vonios produktuose, plaukų ir akių priežiūros priemonėse. Naudojamas mišrios ir riebios odos kosmetikos priemonių sudėtyse, priemonėse nuo spuogų. Priemonėse, kurios mažina odos pleiskanojimą, reguliuoja riebalinių liaukų darbą, mažina odos išskiriamo sebumo kiekį. Naudojamas plaukų priežiūroje esant pleiskanojimui, silpniems plaukams. Raminančiai veikia nervų sistemą. Komplekse su atatinkamais eteriniais aliejais galima paruošti puikią raminančią vonios priemonę. Šį ekstraktą rekomenduojama naudoti kaip papildomą ingredientą kuriant individualų kosmetinį produktą.

Gyvulinkystėje alavijo ekstraktas naudojamas įvairiuose veterinariniuose preparatuose skirtuose odos priežiūrai, spenių priežiūros priemonėse tiek prieš melžimą, tiek po melžimo.


Svarbu: įdėkite prekę į krepšelį, užpildykite gavėjo anketos duomenis ir patvirtinkite užsakymą. Ačiū!

Taupydami Jūsų brangų laiką, užsakytas prekes pristatysime nurodytuoju adresu Jums patogiu metu visoje Lietuvoje!

*- Prekių nuotraukos gali neatitikti realios prekių ir jų pakuotės išvaizdos, spalvos, komplektacijos ar formos. Informacija prekės aprašyme yra bendro pobūdžio, todėl gali nesutapti su informacija ant prekės pakuotės, bei nėra tikslus prekės panaudojimo būdas. Pateikti duomenys apie prekių likučius ir kainas tam tikrais atvejais gali skirtis nuo realios prekių kainos ir jų likučių

 

Signalinis žodis: Netaikoma

Pavojaus piktogramos: Netaikoma

Pavojingumo frazės: Netaikoma

Atsargumo frazės: Netaikoma

 

 

Panašios prekės

(8 other products in the same category)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Arba Reset password